Workshop VEERKRACHT en BALANS

Workshop VEERKRACHT en BALANS 800 361 admin

Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten? Wat draagt bij aan een goede balans? Deze workshop is geschikt voor iedereen die bewust bezig wil zijn met persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van de veerkracht.

We staan stil bij dat wat niet lekker loopt en kijken wat er nodig is om beter in je vel te zitten of veerkrachtiger om te gaan met de uitdagingen die op je pad komen.

Als je op alle niveau’s in balans bent (dus zowel mentaal, emotioneel, fysiek als op het spirituele- / zingevings vlak) verbetert vaak ook je energieniveau en zit je beter in je vel. Je ‘verliest’ dan geen onnodige energie aan piekeren, je rot voelen of bijv. onopgeloste conflicten. Het in balans houden van jezelf, en leren ‘bijsturen’ als je uit balans raakt, is voor veel mensen een flinke uitdaging!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met diverse opdrachten. We inventariseren o.a. welke onbewuste overtuigingen en mechanismen je mogelijk blokkeren en gaan op zoek naar je innerlijke kracht- en hulpbronnen. Ontdek wat jij nodig hebt voor een betere balans in 2020!

Datum: dinsdag 14 januari 2020
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop met koffie / thee 19.15 uur)
Locatie: Praktijk Happé, Zinkweg 35, Oud-Beijerland (pad links langs het huis naar de praktijk nemen).
Kosten: 32,50 euro (incl koffie, thee, materiaal)

De workshop wordt gegeven door Sandra Happé, psychosociaal therapeut.